Продавець "NIKOLAIENKO+" TRADE COMPANY розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1163 відгуків
"NIKOLAIENKO+" TRADE COMPANY
+380 (50) 301-76-82
+380 (98) 077-68-05
+380 (63) 142-44-07
М'ясорубка ручна побутова механічна «МА-С» г Харків, фото 2М'ясорубка ручна побутова механічна «МА-С» г Харків, фото 3М'ясорубка ручна побутова механічна «МА-С» г Харків, фото 4М'ясорубка ручна побутова механічна «МА-С» г Харків, фото 5

М'ясорубка ручна побутова механічна «МА-С» г Харків

250 

  • Немає в наявності
М'ясорубка ручна побутова механічна «МА-С» г Харків
250 
Немає в наявностіМ'ясорубка ручна побутова механічна «МА-С» г Харків
+380 (50) 301-76-82
Віталій
  • +380 (98) 077-68-05
    Артем
  • +380 (63) 142-44-07
    Віталій
+380 (50) 301-76-82
Віталій
  • +380 (98) 077-68-05
    Артем
  • +380 (63) 142-44-07
    Віталій
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

М'ясорубка побутова механічна ручна МА-С 

Кріпиться гвинтовим затискачем до кришки столу завтовшки від 15 до 45 мм. Після використання обов'язково розібрати, обмити теплою водою та просушити. 

Технічні характеристики:

  • Вага 0,9 кг
  • Висота 230 мм
  • Ширина 85 мм
  • Довжина — 150 мм
  • Продуктивність 33 кг/год
  • Максимальне зусилля на ручці під час подрібнення м'яса 29H

Рекомендації з експлуатації:

  • Нову м'ясорубку перед використанням необхідно розібрати, всі деталі промити в холодній воді, з додаванням рідини для миття посуду, потім витерти насухо та просушити
  • Під час складання м'ясорубки зверніть увагу, що решітка має вставлятися плоскою стороною до ножа, а втулка має бути одягнена на шнек.
  • У зібраному м'ясорубці не має бути проміжків між ножем і решіткою, що досягається накручуванням затискної гайки, і разом  цим шнек у корпусі має повертатися вільно за допомогою ручки
  • М'ясо перед подрібненням нарізати шматочками масою не більш ніж 30 г, очистити від кісточок, сухожиль, хрящів і жил
  • Після використання м'ясорубку розібрати, деталі промити та просушити
  • М'ясорубку зберігати в сухому місці
  • У разі погіршення подрібнення м'яса необхідно провести заточення різальних крайок ножа, і відшліфувати робочу поверхню решітки по всій площі на дрібнозернистому абразивному інструменті в спеціалізованих майстернях.
Характеристики
Основні атрибути
ВиробникХарків
Країна виробникУкраїна
МатеріалАлюміній
Кріплення до поверхніСтрубцина
Кількість решіток1 шт.
Продуктивність33 кг/год
Габаритні розміри
Висота230 мм
Ширина85 мм
Глибина150 мм
Вага0.9 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 250 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner