М'ясорубка побутова механічна ручна МА-С
Кріпиться гвинтовим затискачем до кришки столу завтовшки від 15 до 45 мм. Після використання обов'язково розібрати, обмити теплою водою та просушити.
Технічні характеристики:
- Вага 0,9 кг
- Висота 230 мм
- Ширина 85 мм
- Довжина — 150 мм
- Продуктивність 33 кг/год
- Максимальне зусилля на ручці під час подрібнення м'яса 29H
Рекомендації з експлуатації:
- Нову м'ясорубку перед використанням необхідно розібрати, всі деталі промити в холодній воді, з додаванням рідини для миття посуду, потім витерти насухо та просушити
- Під час складання м'ясорубки зверніть увагу, що решітка має вставлятися плоскою стороною до ножа, а втулка має бути одягнена на шнек.
- У зібраному м'ясорубці не має бути проміжків між ножем і решіткою, що досягається накручуванням затискної гайки, і разом цим шнек у корпусі має повертатися вільно за допомогою ручки
- М'ясо перед подрібненням нарізати шматочками масою не більш ніж 30 г, очистити від кісточок, сухожиль, хрящів і жил
- Після використання м'ясорубку розібрати, деталі промити та просушити
- М'ясорубку зберігати в сухому місці
- У разі погіршення подрібнення м'яса необхідно провести заточення різальних крайок ножа, і відшліфувати робочу поверхню решітки по всій площі на дрібнозернистому абразивному інструменті в спеціалізованих майстернях.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Харків |
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Алюміній |
Кріплення до поверхні | Струбцина |
Кількість решіток | 1 шт. |
Продуктивність | 33 кг/год |
Габаритні розміри | |
Висота | 230 мм |
Ширина | 85 мм |
Глибина | 150 мм |
Вага | 0.9 кг |
Інформація для замовлення
- Ціна: 250 ₴