Продавець "NIKOLAIENKO+" TRADE COMPANY розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1163 відгуків
"NIKOLAIENKO+" TRADE COMPANY
+380 (50) 301-76-82
+380 (98) 077-68-05
+380 (63) 142-44-07
впередназад
М'ясорубка ручна побутова механічна «МА-С» (Харків), фото 2М'ясорубка ручна побутова механічна «МА-С» (Харків), фото 3М'ясорубка ручна побутова механічна «МА-С» (Харків), фото 4М'ясорубка ручна побутова механічна «МА-С» (Харків), фото 5М'ясорубка ручна побутова механічна «МА-С» (Харків), фото 6М'ясорубка ручна побутова механічна «МА-С» (Харків), фото 7М'ясорубка ручна побутова механічна «МА-С» (Харків), фото 8М'ясорубка ручна побутова механічна «МА-С» (Харків), фото 9М'ясорубка ручна побутова механічна «МА-С» (Харків), фото 10

М'ясорубка ручна побутова механічна «МА-С» (Харків)

320 

  • Немає в наявності
М'ясорубка ручна побутова механічна «МА-С» (Харків)
320 
Немає в наявностіМ'ясорубка ручна побутова механічна «МА-С» (Харків)
+380 (50) 301-76-82
Віталій
  • +380 (98) 077-68-05
    Артем
  • +380 (63) 142-44-07
    Віталій
+380 (50) 301-76-82
Віталій
  • +380 (98) 077-68-05
    Артем
  • +380 (63) 142-44-07
    Віталій
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

М'ясорубка побутова механічна ручна МА-З 

Кріпиться гвинтовим затиском до кришки столу товщиною від 15 до 45 мм. Після використання обов'язково розібрати, обмити теплою водою і просушити.

Технічні характеристики:

  • Вага 0,9 кг
  • Висота 230 мм
  • Ширина 85 мм
  • Довжина 150 мм
  • Продуктивність 33 кг/годину
  • Максимальне зусилля на рукоятці при подрібненні м'яса 29Н

Рекомендації по експлуатації:

  • Нову м'ясорубку перед використанням необхідно розібрати, всі деталі промити в холодній воді, з додаванням рідини для миття посуду, потім витерти насухо і просушити
  • Під час складання м'ясорубки зверніть увагу,що решітка повинна вставлятися плоскою стороною до ножа,а втулка повинна бути надіта на шнек.
  • У зібраній м'ясорубці не повинно бути зазорів між ножем і ґратами, що досягається накручуванням затискної гайки, і цим разом шнек в корпусі повинен вільно повертатися за допомогою рукоятки
  • М'ясо перед подрібненням нарізати шматочками масою не більше 30 м, очистити від кісточок, сухожиль, хрящів і жив
  • Після використання м'ясорубку розібрати, деталі промити і просушити
  • М'ясорубку зберігати в сухому місці
  • У разі погіршення подрібнення м'яса необхідно провести заточування різальних кромок ножа, і відшліфувати робочу поверхню решітки по всій площі на дрібнозернистому абразивному інструменті в спеціалізованих майстернях.
Характеристики
Основні атрибути
ВиробникХарків
МатеріалАлюміній
Кріплення до поверхніСтрубцина
Кількість решіток1 шт.
Продуктивність33 кг/год
Насадка для приготування ковбасНі
Підходить для миття в посудомийній машиніТак
Країна виробникУкраїна
СтанНовий
Габаритні розміри
Висота230 мм
Ширина85 мм
Глибина150 мм
Вага0.9 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 320 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner